marți, 3 februarie 2009

cocalari.com :The Best!

Yeah babe. Acesta este un site unde ne prezentam cu adevarat valorile. Un site unde intelegem ca nu e de ajuns sa purtam un trening Adidas si un lant de 300 grame de aur de 18 karate.
Un site de unde putem invata, chiar intr-un mod ironic si crud, ca ne place, mai mult sau mai putin, sa fim neintelesi.
Am fost invatata de mica sa fiu foarte atenta la tot ceea ce se intampla in jurul meu si sa stiu ce inseamna expresia "stai in banca ta!". E ciudat cum chestia asta s-a intors la 180 de grade si acum tot ceea ce ne intereseaza este sa fim cat mai "originali". In curand, oamenii vor incepe sa-si tatueze pe piept siglele firmelor "Nike" sau "Reebok".
E trist. Promovam "talente adevarate" intr-o lume pierduta printre "cocalari, printese, arfe si talent la greu" , in care adevaratele valori au fost uitate de prea mult timp pentru a ne aminti si de prezenta lor.
Am inceput o era noua, era cocalarilor! Insa, pentru toti cei care vor sa se integreze in aceasta categorie si simt ca acolo le este locul, va dau un sfat! Cumparati-va chestia asta si incepeti, dupa dusul de dimineata facut cu gelul de dus importat de la Paris, sa o rasfoiti:



http://www.polirom.ro/_images/esantioane/2958/coperta1.jpg

Niciun comentariu: